Doorgaan naar hoofdcontent

Zakjes met mini zeephartjes, lava geur kralen met macramé en dromenvanger sleutelring

Daar ben ik weer :-)

1. Vele vormen labels in diverse kleuren en afmetingen met of zonder je eigen tekst en een gaatje en/of touwtje.
2. Leuke lieve kleine presentjes in de vorm van cadeauzakjes met grijze mini hartjes van zeep met een label persoonlijke tekst in vele kleuren of een sticker bedankt of kadootje.
3. Tashanger met een houten hartje, veer van vilt en een engeltje van kralen.
4. Macramé geurhanger met houten ring en lava parfumkraal in vele geuren, voor bijvoorbeeld in je auto.
5. Een oudroze zakje van fijn zacht stof met een oud brons kleurige sleutelring met dromenvanger en een geurige lava kraal.

Alles weer te bekijken en/of kopen in mijn webshop Create4joy


Reacties

Populaire post

Verborgen boodschap, knuffel(beertje), kaarsjes en droogbloemen

  - Waxinekaarsjes met een verborgen boodschap voor valentijn, vriendschap en opa en oma aankondiging zwangerschap. Verpakt in een zakje, keuze uit 1 of 2 kaarsjes en een label met (eigen) tekst.  - Kraft doosje met zilveren punaises. Op het doosje staat met zwarte letters Pin your memories. - Een kaart van dik handgeschept papier (Khadi) met een stoffen beertje. Op de kaart zijn de letters in de kleur metallic koper-rosé. Blanco achterkant en het beertje kun je eventueel losmaken. Incl. een papieren kraft zakje. - Waxinekaarsje met witte tekst. Keuze uit 2; Een kaarsje voor jou + Make a wish. - Een glazen flesje/buisje gevuld met decoratiesteentjes en droogbloemetjes.  Met of zonder het touwtje om op te hangen. Alles weer verkrijgbaar in mijn webshop  Create4joy .